Expertise

Voor de juiste combinatie van strategie, concept en vormgeving kiest u Graffx Design.

Graffx Design biedt een compleet aanbod van diensten die belangrijk zijn voor een sterke aanwezigheid van uw organisatie online. Of misschien bent u kunstenaar, architect, fotograaf of vormgever? Graffx Design is een veelgekozen partner voor creatievelingen die een portfolio van hun werk online willen. Hoe dan ook, de service van Graffx Design kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid met zijn klanten. Ook de kleinschaligheid van dit creatieve webbureau, en daarmee het nauw/persoonlijk contact met de client, wordt door de klanten als zeer prettig ervaren.

Web design bureau

Uw website wordt op maat ontworpen. Is éénvoudig zelf te onderhouden via CMS.

Graffx Design: full-service webbureau

Bij Graffx Design kunt u terecht voor webontwerp, webdevelopment én onderhoud van uw website. Aangezien een website niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn, zorgt Graffx Design ervoor dat uw website éénvoudig te navigeren is, en dat de potentiële klant een optimale online ervaring heeft. Graffx Design denkt na over de gebruikersinterface, desgewenst het logo-ontwerp, de inhoud van uw webpagina en helpt u om omhoog in Google te komen. Graffx Design is een full-service webbureau.

Voor de bouw van de websites wordt er gebruik gemaakt van een gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en veilig beheersysteem. Met dit content managementsysteem (CMS) kunt u naderhand uw website gemakkelijk zelf onderhouden, mocht u dit willen. Uw website ziet er zodoende perfect uit, en functioneert professioneel. Ook kan er naderhand een onderhoudscontract worden afgesloten. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw corporate website, enkel voor periodiek statusoverleg met een Graffx Design-specialist. 

Graffx Design zorgt voor een professionele website, die technisch goed in elkaar zit en uw gegevens beschermt. Tevens, zorgt een gebruiksvriendelijk webdesign ervoor dat potentiële klanten de gewenste actie op uw website zullen uitvoeren. Graffx Design bouwt uw website op maat, start met een blanco pagina en volgt uw aanwijzingen tot een unieke website. Ons ontwerpteam zoekt een oplossing voor elk technisch vraagstuk en creëert een website welke overeenkomt met uw unieke identiteit.

Heeft u al een bestaande huisstijl? Dan wordt uiteraard in het ontwerp van uw website uw huisstijl geïntegreerd. Zo worden al uw uitingen conform dezelfde "look & feel" voor een professionele uitstraling en optimale gebruikerservaring. Herkenbaar voor al uw klanten!

 • Responsive webdesign
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Grafisch ontwerp

Ontwerp van uw bedrijfsidentiteit klaar voor de drukpers.

Wij verzorgen uw volledige huisstijl, drukwerk, nieuwsbrieven, et cetera. Wel zo compleet! Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Wij zetten graag een merkstrategie voor je uit waarbij jouw doelgroep zich kan identificeren met jouw bedrijf. Met een sterk en herkenbaar merk en consistentie in al je uitingen, zal je bereik groter worden en zal je doelgroep jouw bedrijf sneller herkennen.

Een re-design van een al bestaand merk kan uiteraard ook. Graffx Design overlegt samen met u de te volgen strategie en juiste aanpak.

 • Korte levertijd
 • Professioneel ontwerp
 • Betaalbaar en schaalbaar

Hosting

Uw domeinnaam, webruimte en e-mailbeheer op een snelle server met SSD veilig en in eigen beheer.

Het voordeel van onze servers (VPS) is dat deze in eigen beheer zijn en wij precies weten welke klanten er op de server staan. De server wordt gemonitord en heeft een uitstekende uptime van 99.99%.

De veiligheid van uw bestanden staat hoog bij ons. Zo worden er wekelijks backups gemaakt.

Voor een optimale werking van uw website raden wij aan uw domeinnaam te verhuizen naar onze server. Dan weten wij zeker dat het CMS zich plezierig voelt.

 

 • 99,99% up-time
 • VPS met snelle SSD hardschijf
 • Veilig en betrouwbaar

SEO & SEA

Boost uw vindbaarheid

Op het gebied van zoekoptimalisatie heeft Graffx Design de afgelopen 17 jaar ruimschoots ervaring opgedaan. Als u voor de diensten van ons creatieve webbureau kiest, behaalt u dankzij ons volledige aanbod, snel voordeel ten opzicht van uw concurrentie. Loop niet langer klanten mis. Wij helpen u aan een groter bereik bevorderlijk voor de afname van uw producten of dienst. Met de juiste marketing zorgen wij ervoor dat uw bedrijf boven uw belangrijkste concurrenten komt te staan om uiteindelijk meer potentiële klanten te bereiken.

Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om meer omzet uit je website te genereren. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bepalen we welke oplosssingen passen bij de gestelde doelen en budgetten. Zo tillen we uw website naar een hoger niveau. Hierbij kunt u denken aan de volgende diensten; SEO-optimalisatie, AdWords campagnes, socialmedia-beheer (campagnes & content) en nieuwsbrieven.

 • Analyse van uw huidige website
 • Optimaal vindbaar in Google

Content Creation

Tekstschrijven, bloggen of redigeren van uw bestaande content voor uw website of reclame uitingen.

Een traditionele reclame-uiting bestaat uit zowel beeld als copy/tekst. Beide zijn erg belangrijk en versterken elkaar. Goede tekst geeft jouw boodschap diepgang, vertelt een verhaal en spoort klanten tot handelen aan.

Consumenten worden dagelijks geconfronteerd met een groot aantal communicatie-uitingen. Geen wonder dus dat ze lang niet alle reclame- of webteksten lezen. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor goede copy die prikkelt en er uitnodigend uitziet. Copy die het verschil maakt.

Om de juiste teksten te kunnen schrijven, verdiept Graffx Design zich eerst grondig in jouw product of dienst. Jouw doelgroep moet zich immers aangesproken voelen door het verhaal dat verteld wordt. We schrijven niet alleen rake teksten, maar ook uitnodigende koppen die de aandacht trekken. En een slimme pay-off die blijft hangen. Kortom, copy die je communicatie-uiting een boost geeft.

 • Sterke teksten
 • Doelgroep aanspreken
 • Communicatie-uiting boost

Video

Bedrijfsvideo opname en uitwerking in een professioneel programma.

Wij helpen u met het produceren van de juiste promotievideo of bedrijfsfilm voor uw bedrijf. De video kunt u bijvoorbeeld gebruiken op sociale media kanalen om uw bedrijf aan de buitenwereld te laten zien, of op uw eigen website. Via onze drone kunnen wij luchtopnames of luchtfoto's maken van uw bedrijf.

Verder kunnen wij een compilatie maken van uw vakantie foto's en video's zodat u uw vakantie of ander moment weer kunt nabeleven.

 

 • Professioneel opgemaakt
 • Bestandsextentie naar wens

Snelle response en korte schakels

Interesse in één van onze diensten?


Klanten aan het woord

Al vele jaren maken wij gebruik van Graffx Design voor onze evenementen websites en dat bevalt zeer goed.

Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald in een prachtig resultaat!

evenementen websites

Jeroen van der Ende

Beleving aan Zee

Super! Snelle service, goede ondersteuning en ze wisten mijn stijl goed in te schatten!

Wordpress ombouw

Jasper Last

Aloi Design

RR Gaming International BV heeft de samenwerking met Marc Hoogstrate bij de ontwikkeling van een nieuwe website als zeer prettig ervaren. Zijn creativiteit, inlevingsvermogen en werkethiek zijn de eigenschappen die van Marc een uitstekende partij maken voor het ontwikkelen en onderhouden van een website.

Als RR Gaming waren wij op zoek naar een totaal andere uitstraling van die van onze oude website. Met plezier hebben wij van RR Gaming samen met Graffx een kleurrijke- en informatieve website van ons bedrijf neer kunnen zetten.

samenwerking

Heidi de Leeuw

RR Gaming International BV

Het is fijn samenwerken met Graffx Design, en ik doe het al vanaf de oprichting in 2005. Dit creatief webbureau is altijd het snelst met oplossingen, en kenmerkt zich door hoge mate van betrokkenheid. Ze denken mee met de klant, zijn resultaatgericht en leveren vrijwel 24/7 service. Top!

Content Management & creatie

Mario van der Stelt

Eigenaar 123tekst.nl en Zindruk

Marc heeft een mooie site voor mij gemaakt, denkt met je mee, reageert altijd snel op mijn vragen, geeft handige links en weet heel veel. Komt zijn afspraken na en helpt mij altijd snel uit de brand. Een fijne samenwerking.

Webdesisnger Rotterdam

Bianca Mostert

Massabia Healing en Therapie

Marc is iemand die aan het begin van een project direct met je meedenkt. Door zijn ruime ervaring weet hij je altijd de juiste tips te geven. Daarnaast is hij heel snel, zeer technisch en bijzonder accuraat.

Precies alle ingrediënten die nodig zijn om samen een project tot een goed einde te brengen.

samenwerking project

Jeroen van As

JVA One
1263