Creatief reclamebureau Graffx Design

Graffx Design is in 2005 opgericht. Dit creatief webbureau is ruim 17 jaar vertrouwd met diverse webopdrachten.
Het hoofdkantoor is in hippe Rotterdam Blijdorp gevestigd.


Dankzij zijn vooropleidingen Grafisch Vormgeven en Multimedia heeft eigenaar Marc al een goede basis voor het ondernemerschap in de creatief/technische sector opgebouwd. Vrijwel direct had hij een vaste aanstelling en begon met het ontwerpen en bouwen van talloze websites. Het eerste jaar op freelance basis bij de Duikersgids was hij meteen verantwoordelijk voor de vormgeving; het illustreren van duikkaarten en de website.
In de beginperiode werden websites gebouwd met Macromedia Flash en tabellen. Flash voor effecten en animaties werd al snel vervangen door CSS3 en Javascript. Het gebruik van tabellen werd vervangen door Responsive design waardoor uw website altijd goed leesbaar is.

Om een goede tool voor de eindgebruiker van een website, de content manager, te vinden, is Marc verschillende Content Management-systemen gaan testen. Zijn keuze is destijds naar MODX gegaan, werd eerder gesplitst en ging verder onder de naam: Evolution CMS. Al zijn klanten kunnen met dit CMS gemakkelijk overweg, en hij krijgt hierover louter positieve reacties. Evolution CMS is zeer gebruiksvriendelijk. 

Met dit CMS zijn ondertussen vele websites online gegaan. Een aantal van deze websites zijn te bekijken via onze cases.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te overleggen.


Marc Hoogstrate

Wilt u een afspraak maken?

Neem direct contact op met Marc. Of laat hier een berichtje achter, dan nemen we contact met u op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Doen waar je goed in bent

Ervaring

Ruim 17 jaar ervaring op het gebied van off- en online diensten.

Creatief

Voor elke doelgroep verzinnen we creatieve oplossingen.

Service

Als betrouwbare partner zijn wij altijd goed bereikbaar en staan voor je klaar.

Transparant

Wij zijn transparant naar onze klanten over de kosten, resultaten en werkwijze.