Veel gestelde vragen

Om het zoeken voor u makkelijker te maken hebben we de vragen in verschillende onderwerpen ingedeeld.
Dit wordt aangevuld mocht er nieuwe vragen vaker terugkomen.

Waarom Evolution CMS en geen Wordpress als beheersysteem?

Evolution CMS biedt een enorme creatieve vrijheid. U zit niet verbonden aan vaste structuren. Uw broncode wordt niet volgegooid met scripts die niet van toepassing zijn voor de betreffende pagina. Uw website en zal daardoor ook veel sneller geladen worden. Je wil niet dat je bezoekers al afhaken al voor de webpagina is geladen. Een snelle site zorgt er voor dat Google tevreden is. Snelheid en prestaties van je website spelen een aanzienlijke rol in de SEO-resultaten van zoekmachines.

Uw website is veilig, daar waar Wordpress een mikpunt is van hackers.

De manager is snel, vrijwel sneller dan elk bekend CMS systeem. Met Wordpress is het vaak onduidelijk waar u iets kunt vinden wat u wilt aanpassen. Daarintegen heeft Evolution CMS de boomstructuur direct bij de hand. Alle inhoud van de pagina is op één locatie aan te passen, netjes geordend in verschillende tabvensters. Geen overbodige tabjes of menuknoppen waar je niet van weet waarvoor ze dienen en geen nutteloze toeters en bellen die je website onnodig traag maken. Klanten begrijpen onze keuze.

Wat is SSL en krijg ik dit ook?

SSL is een bestand dat gegevens die uitgewisseld worden tussen je website en een internet browser versleuteld verstuurd. Zo kunnen cybercriminelen deze gegevens niet onderscheppen en stelen. De domeinnaam veranderd van http:// naar https://. Bij onze webhostingpakketten worden de SSL certificaten gratis door ons geïnstalleerd.

Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP?

Wanneer je POP3 mail gebruikt worden de berichten niet opgeslagen op de server maar worden deze rechtstreeks gedownload op je PC, tablet of smartphone. Bij IMAP worden de berichten ook opgeslagen op de server. Het is daarbij dus mogelijk om met meerdere apparaten te synchroniseren. Bij POP3 worden de berichten opgehaald en staan ze dus op slechts één apparaat.

Wat is een CMS?

Een CMS (content management systeem) is de software die het mogelijk maakt om websites te bouwen en beheren. Het systeem zit achter de website en zorgt ervoor dat u gemakkelijk aanpassingen op de website kunt doen. Elke website bouwen wij in Evolution CMS.

Ik heb een offerte aangevraagd, wanneer ontvang ik deze?

Wij streven er naar om dezelfde werkdag een offerte op maat te versturen.

Bieden jullie ook hosting aan?

Jazeker, wij hebben eigen snelle servers. Het voordeel hiervan is dat deze in eigen beheer zijn en wij precies weten welke klanten er op de server staan. De server wordt gemonitord en heeft een uitstekende uptime van 99.99%. Voor een bedrag van € 5,- per maand heeft u een prima hosting voor uw mail en website.

Wat houdt SEO in?

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden.

Wat is SEA en hoe werkt het?

Bij Search Engine Advertising (SEA) maak je betaald reclame voor je producten en diensten in zoekmachines. Hiermee kan je beter gevonden worden op woorden die heel relevant zijn voor jouw bedrijf. Je vergroot als het ware je relevantie en vindbaarheid.

1010