Wat zeggen klanten over de samenwerking met Graffx Design

Wij zijn trots op de talrijke positieve reviews die we hebben ontvangen van onze tevreden klanten.

Onze ervaren teamleden zetten zich elke dag in om professionele en effectieve websites te bouwen die aan de behoeften van onze opdrachtgevers voldoen. Bekijk onze reviews en laat je overtuigen van onze kwaliteiten als webdevelopment partner voor je bedrijf. Wij staan klaar om je te helpen om online en offline te slagen.

Graffix Design heeft voor mijn gastouderopvang ´t Warme Nest een prachtige site gemaakt. Dit allemaal in goed overleg. Ze staan ook altijd klaar om te helpen als er vragen zijn. Al met al top en van harte aan te bevelen!

website ontwerp Miranda Groenewegen
Gastouderopvang 't Warme Nest

Marc is iemand die aan het begin van een project direct met je meedenkt. Door zijn ruime ervaring weet hij je altijd de juiste tips te geven. Daarnaast is hij heel snel, zeer technisch en bijzonder accuraat.

Precies alle ingrediënten die nodig zijn om samen een project tot een goed einde te brengen.

samenwerking project Jeroen van As
JVA One

Graffx design heeft mijn website exact gemaakt zoals ik gevraagd wat, in korte tijd en zeer mooi en zorgvuldig. Graffx design is behulpzaam, accuraat en vriendelijk in het contact. Hij is mijn vaste webmaster en dat blijft hij.

kunstenaar website Margot Rijven
Kunstenaar Margot Rijven

Super! Snelle service, goede ondersteuning en ze wisten mijn stijl goed in te schatten!

Wordpress ombouw Jasper Last
Aloi Design

RR Gaming International BV heeft de samenwerking met Marc Hoogstrate bij de ontwikkeling van een nieuwe website als zeer prettig ervaren. Zijn creativiteit, inlevingsvermogen en werkethiek zijn de eigenschappen die van Marc een uitstekende partij maken voor het ontwikkelen en onderhouden van een website.

Als RR Gaming waren wij op zoek naar een totaal andere uitstraling van die van onze oude website. Met plezier hebben wij van RR Gaming samen met Graffx een kleurrijke- en informatieve website van ons bedrijf neer kunnen zetten.

samenwerking Heidi de Leeuw
RR Gaming International BV

Het is fijn samenwerken met Graffx Design, en ik doe het al vanaf de oprichting in 2005. Dit creatief webbureau is altijd het snelst met oplossingen, en kenmerkt zich door hoge mate van betrokkenheid. Ze denken mee met de klant, zijn resultaatgericht en leveren vrijwel 24/7 service. Top!

Content Management & creatie Mario van der Stelt
Eigenaar 123tekst.nl en Zindruk

Marc heeft een mooie site voor mij gemaakt, denkt met je mee, reageert altijd snel op mijn vragen, geeft handige links en weet heel veel. Komt zijn afspraken na en helpt mij altijd snel uit de brand. Een fijne samenwerking.

Webdesisnger Rotterdam Bianca Mostert
Massabia Healing en Therapie

Voor mijn bedrijf in de verkoop en reparatie van telefoons en tablets, ben ik bij Graffx Design terecht gekomen. Onze volledige website is snel en zorgvuldig gemaakt. Afgelopen week is onze auto van reclame voorzien en heb daarvoor een ontwerp gekregen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de samenwerking.

webdevelopment Joep Hoogstrate
GsmLekkerkerk

Al vele jaren maken wij gebruik van Graffx Design voor onze evenementen websites en dat bevalt zeer goed.

Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald in een prachtig resultaat!

evenementen websites Jeroen van der Ende
Beleving aan Zee

Marc is een pragmatische professional die ideeën omzet in een goed werkende website.

samenwerking met een webdeveloper Jeroen van Beek
Naam & Faam

Ontzettend blij en tevreden over de diensten van Graffx. Onze website was veroudert en onze mail door omstandigheden niet bereikbaar.
Marc is supersnel naar ons bedrijf gekomen en heeft het mailprobleem direct verholpen voordat wij een offerte of akkoord hadden over de te verrichten werkzaamheden.

Marc heeft geheel naar wens de nieuwe site gemaakt en alle voor ons onoplosbare problemen m.b.t. de server zijn opgelost.

mailprobleem oplossen Malou de Vries
De Vries Speelautomaten

Snelle response en korte schakels

Interesse in één van onze diensten?

1076