Creatief-Webbureau

Graffx Design is dé zakelijke partner die uw bedrijf online helpt groeien.
IT-diensten met steeds een professionele oplossing op maat. En voor een betaalbare prijs!
Gratis offerte

Bij Graffx Design denken wij mee over alle stappen in het proces. Ons webbureau biedt diverse relevante extra on- en offline diensten. Waaronder; webhosting, webdevelopment, creatief design, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en content management. Wel zo gemakkelijk!
Websites

Uw website of webshop wordt op maat ontworpen en in een gebruiksvriendelijk beheersysteem opgebouwd.

Hosting

Uw domeinnaam, webruimte en e-mailbeheer op een snelle server met SSD veilig en in eigen beheer.

Grafisch ontwerp

Ontwerp van uw logo en volledige huisstijl klaar voor de drukpers.

SEO & SEA

Zoekmachineoptimalisatie en Google Ads, voor als de vindbaarheid van uw bedrijf beter moet.

Content Creation

Uitbesteden van tekstschrijven of redigeren van uw bestaande content voor uw website of reclame uitingen.

Video

Uw bedrijfsvideo (drone) opname en uitwerking in een professioneel videobewerkingsprogramma.

Recente case

medi-call

Medi-call is specialist in het contact leggen tussen patiënten die vragen hebben en artsen die specialistisch advies geven. Binnen 2 weken een afspraak met een arts-specialist die ruime ervaring heeft op de voor u toepasselijke discipline. Een nieuwe website voor medi-call. In samenwerking met JVA One is er een frisse website gebouwd in een beheersysteem. medi-call.nl
zorg site
verzorging website

Doen waar je goed in bent

Ervaring

Ruim 18 jaar ervaring op het gebied van off- en online diensten.

Creatief

Voor elke doelgroep verzinnen we creatieve oplossingen.

Service

Als betrouwbare partner zijn wij altijd goed bereikbaar en staan voor je klaar.

Transparant

Wij zijn transparant naar onze klanten over de kosten, resultaten en werkwijze.

Laatste nieuws

Samenwerking
31 mei 2024

Samenwerking

Graffx Design bouwt de websites voor Zorg Advies, waarbij zorginhoudelijke expertise gecombineerd wordt met digitale knowhow. Samen ontwikkelen we gebruiksvriendelijke, veilige websites. Dankzij een klantgerichte aanpak creëren we hoogwaardige websites die de zorgkwaliteit verbeteren en bezoekers een uitstekende online ervaring bieden.

Narrowcasting
22 april 2024

Narrowcasting

Via schermen op uw werkplek kunt u eenvoudig belangrijke mededelingen, informatie, updates en aankondigingen delen met uw klanten en werknemers. Via een beheersysteem kunt u zelf verschillende slides toevoegen aan uw displays.

Bekijk het voorbeeld bij GsmLekkerkerk.

Nieuwe server
7 februari 2024

Nieuwe server

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we hebben geïnvesteerd in een gloednieuwe VPS-server om onze service nog verder te verbeteren. Deze nieuwe server zal zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de prestaties en betrouwbaarheid van onze diensten, waardoor we u een nog betere ervaring kunnen bieden.

Bedrijfswagen bestickering
1 september 2023

Bedrijfswagen bestickering

De nieuwe bedrijfswagen van GsmLekkerkerk is voorzien van opvallende bestickering. Deze nieuwe branding zal niet alleen onze naamsbekendheid vergroten, maar ook eenheid en professionaliteit uitstralen. Heeft u ook interesse in autobestickering voor uw bedrijfsauto?

Neem contact op over de mogelijkheden.

Bedrijfsvideo Caravanstalling SV
14 juni 2023

Bedrijfsvideo Caravanstalling SV

Afgelopen week hebben we met de drone door de stallingen van Caravanstalling Stichtse Vecht gevlogen. Het beeldmateriaal bewerkt en er een leuk bedrijfsfilmpje van gemaakt. Deze kun je hier bekijken. Wil je ook wel zo'n promo bedrijfsfilm? Neem contact op over de mogelijkheden.

SEO check
21 mei 2023

SEO check

Wanneer u kiest uw website te laten maken door Graffx Design ontvang je gratis een SEO check en advies om uw website beter te laten scoren in zoekmachines. U heeft de mogelijkheid onze SEO boost dienst af te nemen waarmee wij dit volledig voor u verzorgen via onze uitgebreide SEO tool.

Uitgebreide SEO Tool statistieken
7 januari 2023

Uitgebreide SEO Tool statistieken

Een goede ranking in de indexatie van Google is voor vele bedrijven een must. Deze statistieken worden bijgehouden in onze nieuwe SEO Tool. Met deze Tool kunnen alle statistieken worden bekeken en vervolgens hier op worden ingegrepen. Meer weten?

Drone opname en uitwerking
25 december 2022

Drone opname en uitwerking

Maak van je bedrijfspand of een van uw diensten een mooie drone opname en promoot het op social media en uw (nieuwe) website. Het geeft een professionele sfeer. We maken uw video, bewerken het in Adobe Premiere Pro. We verwerken de video aan naar wens met bijvoorbeeld een intro en outro.

Een webshop voor de verkoop van uw product nodig?
18 mei 2022

Een webshop voor de verkoop van uw product nodig?

Wilt u een product online willen verkopen dan is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwe shop module. Uw product kan online eenvoudig worden besteld en afgerekend via iDEAL.

Website voor EvolutionCMS
8 april 2022

Website voor EvolutionCMS

Al sinds de oprichting van Evolution CMS in 2005 is Graffx Design nauw betrokken met het open-source beheersysteem. Al 17 jaar lang zijn er honderden klanten van Graffx blij gemaakt met dit geweldige CMS. Voor de Internationale en Nederlandse markt is er nu een nieuwe website ontworpen en gebouwd.

Er is er een jarig!
10 januari 2022

Er is er een jarig!

Graffx Design is alweer 17 werkzaam in de reclamewereld! Om dit te vieren geven we in de maand februari een leuke korting op uw visitekaartjes. Ontworpen, gedrukt en bezorgd met een korting van 17% op het totaalbedrag.

Bestickering en belettering
9 december 2021

Bestickering en belettering

De brommobiel van GsmLekkerkerk heeft belettering gekregen. Wilt u ook zo'n belettering van uw huisstijl op uw auto of op uw ramen van uw pand? Wij maken een gepast ontwerp. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Upgrade website graffx.nl
2 december 2021

Upgrade website graffx.nl

Graffx Design groeit, en zo ook de website. We zijn in het nieuwe ontwerp van het one-page concept afgestapt, zodat we uitvoeriger kunnen zijn over de diensten van Graffx Design | creatief webbureau.

Dubbele lancering
22 juli 2021

Dubbele lancering

Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de websites van Noblet beveiligingstechniek en Gezins- en relatietherapie Oosterbeek. Noblet is een ombouw van Wordpress naar Evolution met de nodige verbeteringen. Relatie- en gezinstherapie Oosterbeek is volledig nieuw.

Drukwerk: Visitekaartjes
23 maart 2021

Drukwerk: Visitekaartjes

Graffx Design is buiten het bouwen van websites ook inzetbaar voor drukwerk van uw huisstijl. Bij de huisstijl elementen horen ook visitekaartjes. Voor ProVaria en GsmLekkerkerk zijn deze ontworpen en aangeleverd.

WIX website? Help!
11 maart 2021

WIX website? Help!

Heeft u een website gebouwd in een systeem als zoals WIX en ben u niet tevreden? Deze systemen zijn beperkt in mogelijkheden, SEO onvriendelijk en werken responsive niet goed. Ik kan uw WIX website ombouwen, customiseren en professionaliseren.

Dubbele lancering
10 februari 2021

Dubbele lancering

Afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de websites van RR Gaming International BV en Beleving aan Zee. Beide websites waren toe aan een vernieuwing. Deze week staan de nieuwe websites online gezet.

Pitch: Update voor RR Gaming International
21 november 2020

Pitch: Update voor RR Gaming International

Super leuke opdracht! RR Gaming International, een groothandel voor o.a. casino's en de horeca krijgt een update, te beginnen met een frisse nieuwe website.

Server: Sneller en up-to-date
12 oktober 2020

Server: Sneller en up-to-date

Sinds vandaag is de VPS server weer een stuk sneller geworden. Afgelopen nacht heeft de server een snellere processor en meer RAM geheugen gekregen.

Project: 1000 Stapstenen voor de Bij
21 juli 2020

Project: 1000 Stapstenen voor de Bij

Wilde bijen hebben het moeilijk in ons land. Elvira de Kraag zet zich in voor de Bij. Het project 1000 stapstenen voor de Bij is gestart en daarvoor wordt er op de achtergrond druk aan gewerkt.   

Samenwerking: Concept en ontwerpbureau JVA One
10 juli 2020

Samenwerking: Concept en ontwerpbureau JVA One

Graffx Design werkt vanaf heden samen met het Concept en ontwerpbureau JVA One van Jeroen van As. We zijn direct aan de slag gegaan met de nieuwe website voor ReftLight. Een zeer prettige samenwerking!

Videobewerking voor uw vakantie- of bedrijfsvideo
25 juni 2020

Videobewerking voor uw vakantie- of bedrijfsvideo

Heeft u video's waarvan u een compilatie wil maken dan kan Graffx Design dit met een professioneel video bewerkingsprogramma voor u realiseren.

Facturatie: Vanaf heden geautomatiseerd
18 maart 2020

Facturatie: Vanaf heden geautomatiseerd

Vanaf heden wordt er gebruik gemaakt van een nieuw boekhoudprogramma. De facturatie wordt geautomatiseerd en via een iDeal-link kunt u directe betalingen doen. Wel zo handig!

Klanten aan het woord

Super! Snelle service, goede ondersteuning en ze wisten mijn stijl goed in te schatten!

Wordpress ombouw

Jasper Last

Aloi Design

Voor mijn bedrijf in de verkoop en reparatie van telefoons en tablets, ben ik bij Graffx Design terecht gekomen. Onze volledige website is snel en zorgvuldig gemaakt. Afgelopen week is onze auto van reclame voorzien en heb daarvoor een ontwerp gekregen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de samenwerking.

webdevelopment

Joep Hoogstrate

GsmLekkerkerk

Ontzettend blij en tevreden over de diensten van Graffx. Onze website was veroudert en onze mail door omstandigheden niet bereikbaar.
Marc is supersnel naar ons bedrijf gekomen en heeft het mailprobleem direct verholpen voordat wij een offerte of akkoord hadden over de te verrichten werkzaamheden.

Marc heeft geheel naar wens de nieuwe site gemaakt en alle voor ons onoplosbare problemen m.b.t. de server zijn opgelost.

mailprobleem oplossen

Malou de Vries

De Vries Speelautomaten

Al vele jaren maken wij gebruik van Graffx Design voor onze evenementen websites en dat bevalt zeer goed.

Fijn om een betrouwbare partner te hebben die wensen vertaald in een prachtig resultaat!

evenementen websites

Jeroen van der Ende

Beleving aan Zee

Graffix Design heeft voor mijn gastouderopvang ´t Warme Nest een prachtige site gemaakt. Dit allemaal in goed overleg. Ze staan ook altijd klaar om te helpen als er vragen zijn. Al met al top en van harte aan te bevelen!

website ontwerp

Miranda Groenewegen

Gastouderopvang 't Warme Nest

Het is fijn samenwerken met Graffx Design, en ik doe het al vanaf de oprichting in 2005. Dit creatief webbureau is altijd het snelst met oplossingen, en kenmerkt zich door hoge mate van betrokkenheid. Ze denken mee met de klant, zijn resultaatgericht en leveren vrijwel 24/7 service. Top!

Content Management & creatie

Mario van der Stelt

Eigenaar 123tekst.nl en Zindruk

Marc heeft een mooie site voor mij gemaakt, denkt met je mee, reageert altijd snel op mijn vragen, geeft handige links en weet heel veel. Komt zijn afspraken na en helpt mij altijd snel uit de brand. Een fijne samenwerking.

Webdesisnger Rotterdam

Bianca Mostert

Massabia Healing en Therapie

Marc is iemand die aan het begin van een project direct met je meedenkt. Door zijn ruime ervaring weet hij je altijd de juiste tips te geven. Daarnaast is hij heel snel, zeer technisch en bijzonder accuraat.

Precies alle ingrediënten die nodig zijn om samen een project tot een goed einde te brengen.

samenwerking project

Jeroen van As

JVA One

RR Gaming International BV heeft de samenwerking met Marc Hoogstrate bij de ontwikkeling van een nieuwe website als zeer prettig ervaren. Zijn creativiteit, inlevingsvermogen en werkethiek zijn de eigenschappen die van Marc een uitstekende partij maken voor het ontwikkelen en onderhouden van een website.

Als RR Gaming waren wij op zoek naar een totaal andere uitstraling van die van onze oude website. Met plezier hebben wij van RR Gaming samen met Graffx een kleurrijke- en informatieve website van ons bedrijf neer kunnen zetten.

samenwerking

Heidi de Leeuw

RR Gaming International BV

Graffx design heeft mijn website exact gemaakt zoals ik gevraagd wat, in korte tijd en zeer mooi en zorgvuldig. Graffx design is behulpzaam, accuraat en vriendelijk in het contact. Hij is mijn vaste webmaster en dat blijft hij.

kunstenaar website

Margot Rijven

Kunstenaar Margot Rijven

Marc is een pragmatische professional die ideeën omzet in een goed werkende website.

samenwerking met een webdeveloper

Jeroen van Beek

Naam & Faam

Met trots werken wij voor onderstaande bedrijven en organisaties:

zorgt voor zorg
Kijkduin  bedrijfsuitje
Expeditie Robinson
Katwijk bedrijfsuitje
Logo evenement scheveningen
Logo houtbewerker
Logo adminstratief
Logo evenementenbureau scheveningen
Logo therapie oosterbeek
Logo events scheveningen
Logo audio en video
Hoek van Holland bedrijfsuitje
Rotklank Rotterdam
Foto Rotterdam
Logo evenementenbureau Zandvoort
Logo stichting
Marketing en Communicatie
Logo cocktail shaken
Logo muziek
Logo outsourcing consultancy detaichering
Wonderdagen Den Haag
Kunstdepot Rotterdam
Logo gastouderopvang
Logo trainingen
Logo staal constructies
Logo zonnepaneel systeem
Logo leuke klassenuitjes
Logo casino automaten
Logo vastgoed casino
Logo winkel
Vuik Motorsport
Bella Speelautomaten
Logo reclamebureau rotterdam
Logo grafisch reclamebureau
Management logo
Logo systemen
Logo beveiligingstechniek
Logo reclame drukwerk
Logo therapie
Logo verfproducten
Kunst logo
Onderhoud logo
Logo bedrijfsuitje Noordwijk
Logo Expeditie Noordzee
Logo vastgoed
Logo content management systeem
Logo Fysiotherapie

Creatief webbureau Graffx Design integreert verschillende webdiensten

Webdesign & Web Development | alles-in-één

Uw website is een belangrijk onderdeel van uw online vertegenwoordiging op internet. Graffx Design begrijpt dat het consequent doorvoeren van uw huisstijl belangrijk is voor een sterke merkidentiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en beheer, kiezen veel ondernemers voor onze webdiensten. Graffx Design biedt websiteontwerp, hosting, content management, huisstijlbewaking, en werkt samen met vakkundige content managers en tekstschrijvers. Kortom, alles-in-één voor een sterke online vertegenwoordiging van uw bedrijf. Wel zo overzichtelijk!  

Uw Graffx Design-voordeel

Veel grafische vormgevers, of kleinschalige concept- en ontwerpbureaus hebben vaak de expertise voor het bouwen van een professionele website niet in huis. Of het ontbreekt de ontwerpafdeling aan marketingkennis. Dat is jammer. Maar door het kiezen van een samenwerking met Graffx Design haalt u de expertise over verschillende vakgebieden in huis. Dat scheelt een hoop gedoe.

Graffx Design sinds 2005 succesvol!

Al sinds de oprichting van Graffx Design in 2005, wordt er nauw samengewerkt met diverse ontwerpbureau's, vakkundigen en kleine zelfstandigen. Dit om de kleinschaligheid en dús hoge betrokkenheid te waarborgen. Uw ontwerp wordt pixelperfect omgegoten in een (responsive) website-ontwerp, en tevens in een gebruiksvriendelijk content-beheersysteem opgeleverd.

Interesse om uw krachten te bundelen met een professioneel webbureau?

47298